Taboe doorbrekend!
Spreek over jouw verhaal en word gezien, gehoord en erkend.

Je hebt een wens, je wilt moeder worden maar dan loopt het allemaal anders.
Als vrouw kun je, je voor tijdens of na de zwangerschap soms niet helemaal meer in balans voelen. Je kunt stress ervaren door het uitblijven van de zwangerschap, door angst voor de bevalling, door een heftige eerdere bevalling of voor het moederschap. Wanneer jij als vrouw weer in balans bent en lekker in je vel zit voel je, je veel sterker en krachtiger en maak je gebruik van je super-powers. Waardoor je meer ontspannen wordt en kun je genieten van jouw leven.

Door middel van een kort en praktisch coachingstraject en het gebruik van diverse traumaverwerkingstechnieken (zoals EFT – Emotional Freedom Technique – en Matrix-Reimprinting ) kan ik jou helpen je evenwicht te (her)vinden.

Ik combineer mijn ervaring als medicus, coach en moeder en stel jou als vrouw centraal:
‘Wat is in jouw situatie het beste voor jou?’

Tijdens de intake kijken we naar jouw situatie.
Dit kan zijn:

  • het zwanger worden is een uitdaging en er is hiervoor geen aanwijsbare fysieke reden
  • je bent zwanger en ziet heel erg op tegen de bevalling (en/of moederschap) en je ervaart angsten of stress.
  • je bent bevallen (onlangs of al langer geleden) en kan de bevalling niet verwerken
  • je bent moeder en nu?
  • je zoekt balans in het moederschap, tijd voor jezelf en je werk
  • je bent (hoog) gevoelig en ervaart stress in de opvoeding
  • een andere situatie waarbij jij als vrouw hulp kunt gebruiken.

Op een positieve manier gaan we samen aan de slag. We kijken naar wat er op dit moment in je leven speelt en waar je begeleiding bij zoekt. Als je nu bijvoorbeeld zwanger bent en angst hebt voor de bevalling (dit kan naar aanleiding van een eerdere bevalling ) dan werken we met EFT (Emotional Freedom Techniques).

We gaan aan de slag met zoeken waar de disbalans en/of stress en/of angst vandaan komt om te zorgen dat we dat kunnen herstellen. In welke situatie je ook zit, we zorgen ervoor dat je steeds bewuster wordt van lichaam en geest. We werken aan balans en je leert luisteren naar wat jouw lichaam jou vertelt waardoor jouw (zelf)vertrouwen toeneemt. Moderne technieken gaan je helpen jouw situatie te optimaliseren.

Kosten:
De intake duurt een uur. Het tarief hiervoor is 85 incl. BTW.

Bevallingstrauma & EFT

Heb jij een heftige bevalling achter de rug? Was je vreselijk angstig? Voel je nog de pijn wanneer je eraan denkt? Of wil je er liever niet over praten, want je voelt je een "aansteller" ? Voel je nog de schaamte of machteloosheid? Is de bevalling je volledig overvallen en overkomen en was jouw zelfbeschikking ver te zoeken? Was het een kwestie van leven of dood en heb je enorme angsten uitgestaan? Zou je verlost willen worden van de angsten of depressieve gevoelens die je nu nog hebt door de ingrijpende bevalling?

Ik laat je graag kennis maken met EFT (emotional freedom techniques). Een eenvoudige klop methode die helpt emoties te neutraliseren. EFT lijkt op EMDR. Beide technieken werken onder andere aan trauma's. EFT werkt op een milde manier zéér effectief aan trauma's. EFT kan je zelf leren toepassen en dat is ontzettend waardevol wanneer je te maken hebt met spanningen, stress en emoties.

Een bevallingstrauma is ingrijpend en zit diep. In de praktijk blijkt dat het niet altijd makkelijk is om bespreekbaar te maken hoe dit trauma jou nu nog kan beheersen.Ik hoor nog regelmatig dat er een flink taboe ligt op het bespreekbaar maken van een heftige bevallingservaring. Dit wil ik doorbreken! I EFT helpt hierbij.

Voor EFT hoef je niet eindeloos te praten of tientallen sessies in te plannen. Je hoeft ook niet het moment te herbeleven. Vaak ben je na 1-3 sessies klaar! Echter, soms is de bagage groter en heb je meer sessies nodig. Het is ontzettend waardevol om een heftige ervaring voor bijvoorbeeld een volgende zwangerschap te neutraliseren. Goed voor moeder en kind!

Ben je huiverig voor EFT technieken ? Niet nodig! Er zijn diverse studies die aantonen en bewijzen dat EFT werkt op stressreductie, emotieregulatie en traumaheling.
Ik werk op een no-nonses manier met beide benen op de grond. Ik werk met hoofd en hart en bezit gezonde dosis intuïtie en humor!

**Wil je hierover meer weten neem dan telefonisch contact met mij op

Of je:

  • hebt diverse fysieke ongemakken zoals: rugpijn, nekklachten, slecht slapen of andere fysieke klachten die medisch niet verklaarbaar zijn (somatische klachten).
  • hebt een negatieve zwangerschaps- en of bevallingservaring ( trauma ) gehad. Dit staat je nog in de weg en je durft er eigenlijk ook niet meer over te praten want ja het is al 'zolang' geleden.
  • hebt veel stressgerelateerde klachten.

De methode die jouw leven kan veranderen

eft irene foto

EFT= emotional freedom techniques. Een simpele klop methode om direct stress te verlagen, aan de slag te gaan met trauma's en fysieke of mentale klachten.

Wat is EFT (Emotional Freedom Techniques)?

Je hebt vast wel eens gehoord van acupunctuur. De inmiddels bekende en erkende therapie die werkt met naaldjes. Met EFT werk je NIET met naaldjes maar met je eigen vingers. Je klopt op bepaalde acupressuur punten en dat werkt razend snel!

EFT combineert westerse kennis met oosterse wijsheid. Door bijvoorbeeld te focussen op een herinnering en tegelijkertijd te kloppen op een aantal acupressuur punten ontkoppel je de emotie van de herinnering. Hierdoor maak je, jezelf vrij van stress die aan de herinnering was gekoppeld. Met als gevolg dat je in een vergelijkbare situatie nieuwe en andere keuzes kunt maken.

Omdat de techniek zo eenvoudig te leren is, kan het worden gebruikt als een zelfhulpmiddel die mensen in staat stelt om actief bij te dragen aan hun eigen bewustwordings- en ontwikkelingsproces.

Tijdens elke workshop wordt door Hetty EFT uitgelegd en aangeleerd.

Een super simpele krachtige methode die jouw leven gegarandeerd veranderd!

Vraag een GRATIS gesprek aan

06 - 1859 4617 WHATS-APP of MAIL naar info@passievoorleven@gmail.com

Trauma - Coaching voor moeders/vrouwen

1 op 1 EFT coaching: 85 euro p/u inclusief BTW 
Orientatie- coach sessie -Moeder & Kind: 149 euro inclusief BTW (1,5 uur)
​ EFT -vrouw-voordeel-pakket : 299 euro totaal inclusief BTW (4 EFT: sessies van 60 minuten)
Trauma- Coaching traject : 497 euro inclusief BTW
​Online training : aanbod volgt.

Wat er gebeurt (is) in ons leven kunnen we niet veranderen.
​Onze reactie op gebeurtenissen wél.

Balans-en-Olie-juli

Heb je vragen? Laat het me weten! Ik streef ernaar om je op werkdagen binnen 48 uur antwoord te geven.
(T) 06-18594617
hetty@passievoorleven.nl

Moeder & Kind coaching
GeboorteKRACHT coaching
Vrouw in Balans coaching
-HSP coaching
EFT
In balans met Emotional Freedom Techniques

Passie Voor Leven
Kasteellaan 13
7325 RM Apeldoorn
KVK: 71900713
BTW: NL8588.95.511.B.01
NL44 RABO 0333 1487 70