Veer en Jop

Bijzondere verhelderende sessie

Wat een bijzondere en verhelderende sessie. Mooi hoe je vanuit rust en veiligheid soms best heftige onderwerpen bespreekbaar maakt.

De opbouw van de sessie neemt je mee terug naar de zwangerschap, geboorte en de periode voorafgaand. Ook al is hierover veel ‘vergeten’ door de kaarten wordt het weer helder.
De herkenning en praktische aanpak maakt het direct toepasbaar.
Een aanrader voor vrouwen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling, tegen dezelfde ‘valkuilen’ aan blijven lopen of zichzelf beter willen leren begrijpen. Daarnaast ook voor moeders die het gedrag, uitdagingen en kwetsbaarheden van hun kinderen willen snappen en ze hierin willen ondersteunen.

Enorm waardevol en laagdrempelig. Een sessie die elke vrouw zichzelf zou moeten gunnen!

Veronique
Hr- Proffesional

passie testimonial foto

Wat een fantastische sessie !

Geboorte in beeld heeft mij persoonlijk en onze zoon ontzettend veel gebracht!

Ik heb een moeilijke zwangerschap gehad en in het laatste trimester van de zwangerschap kreeg ik het Hellpsyndroom met alle gevolgen van dien. Mijn zoontje werd daarnaast ook nog eens ernstig ziek dus het was een periode waarvan ik niet alles meer wist te herinneren en veel aan mij is voorbij gegaan.

Dankzij geboorte in beeld kreeg ik ontzettend veel antwoorden op vragen die ik bewust maar ook onbewust had. Ik heb inzicht gekregen in welke sporen dit traumatische life event heeft achter gelaten op mij maar ook op mijn zoon.

Ik begrijp hem nu écht. Ik kan zijn behoefte zien en met de tips, adviezen en EFT kan ik direct stress verlagen en emoties reguleren bij mezelf en mijn zoon, echt waanzinnig waardevol.
Het heeft onze levens veranderd.

In deze wereld leven we vrij oppervlakkig en kijken we vaak niet naar de onderliggende behoefte van uitdagend gedrag. We bestempelen naar mijn mening te snel en grijpen snel naar middelen om het gedrag te "verbloemen".

Ik vind (daar is geboorte in beeld een voorbeeld van) dat we meer moeten openstaan en meer moeten leren begrijpen waarom grote en kleine mensen doen zoals ze doen.

Ik was verrast hoe de kaarten bij mij en mijn zoon pasten en het klopte precies zoals het is. Hierdoor heb ik meer geduld gekregen en begrijp ik mijn zoontje beter wanneer hij uitdagend gedrag laat zien, overprikkeld is of uit het niets een woede bui heeft. Wel wil ik benadrukken dat sinds ik het geboorteverhaal met hem heb besproken zijn gedrag 180 graden is veranderd in positieve zin. Hij voelt zich gezien...! "Jij begrijpt mij mama is wat hij vaak zegt".
Ik raad het iedere moeder aan die uitdagingen in de opvoeding ervaart en een traumatische bevalling heeft gehad want een geboorte is zo bijzonder en verdiend de aandacht!

Wat mij echt heeft verrast is hoe mooi en leuk het is dat je de geboorte weer bespreekt. Het was een hele mooie ervaring.

Ik kijk er met een positief gevoel op terug en deze sessie heeft mij hoop gegeven voor de toekomst wat ik iedere moeder ook gun!

Ga ervoor!

Pascale
Thuisblijf moeder & Vrijwilliger

Balans-en-Olie-juli

Heb je vragen? Laat het me weten! Ik streef ernaar om je op werkdagen binnen 48 uur antwoord te geven.
(T) 06-18594617
hetty@passievoorleven.nl

Moeder & Kind coaching
GeboorteKRACHT coaching
Vrouw in Balans coaching
-HSP coaching
EFT
In balans met Emotional Freedom Techniques

Passie Voor Leven
Ravelijn 55
7325 NT Apeldoorn
KVK: 71900713
BTW: NL8588.95.511.B.01
NL44 RABO 0333 1487 70