Mijn droom is dat alle drukke moeders goed voor zichzelf zorgen. Eerst JIJ!

Je bent een ambitieuze en drukke moeder. Eigenlijk heb je alles wat je wenst. En toch voel je je regelmatig niet gelukkig. Eerder vermoeid, emotioneel, opgejaagd en gestrest. Je leven bestaat uit dingen die altijd maar ‘moeten’ en er blijft weinig tijd over voor leuke dingen en voor jezelf. Je staat onderaan je eigen prioriteitenlijstje. Je mist rust, plezier en balans met je kinderen, je partner, je werk en jezelf.

Droom en denk jij ook regelmatig dat jouw leven veel leuker zou kunnen zijn?
Wil jij ook meer genieten van je kinderen, relatie, werk en eigen leven?
Maar je hebt geen idee hoe je dit doet moet doen en een burn-out kan voorkomen?
Laten we samen gaan kijken naar hoe je meer grip krijgt en vindt dé oplossing voor jouw situatie.

Je bent moeder en je:

 • wilt tegelijkertijd een goede moeder, partner, vriendin, medewerker en dochter zijn maar je voelt je vaak tekort schieten.
 • vind het een klus met de gedragsuitdagingen van je kind om te gaan.
 • voelt je vaak opgejaagd en gestrest en aan het eind van de dag ben je moe en komt er niets leuks meer uit je handen.
 • houdt veel ballen in de lucht en je bent bang dat er een bal zal vallen (perfectionisme).
 • hebt last van een kort lontje, schuldgevoelens en piekeren.
 • hebt misschien het gevoel dat je jezelf kwijt bent en je komt niet meer aan ontspanning toe.

Of je:

 • hebt diverse fysieke ongemakken zoals: rugpijn, nekklachten, slecht slapen of andere fysieke klachten die medisch niet verklaarbaar zijn (somatische klachten).
 • hebt een negatieve zwangerschaps- en of bevallingservaring ( trauma ) gehad. Dit staat je nog in de weg en je durft er eigenlijk ook niet meer over te praten want ja het is al 'zolang' geleden.
 • hebt veel stressgerelateerde klachten.
IMG_0380

Heel veel moeders herkennen zich in bovenstaande punten en het is zo ontzettend zonde dat deze punten veel te vaak met een korrel zout worden genomen. We zijn allemaal wel eens moe, we hebben het allemaal druk en we gaan gewoon door op dezelfde manier totdat de hoofdpijn wat meer toeneemt, hormonen uit balans raken, stress ervoor zorgt dat je niet meer voldoende slaapt, kinderen gedragsproblemen ontwikkelen en zo kan ik nog wel even door gaan. Je lijf gaat harder schreeuwen en je gaat op zoek.
Herkenbaar?

Stress is dé welvaartsziekte die zorgt voor heel veel ellende. Stress staat nooit op zichzelf, stress is altijd verbonden aan emoties en emoties zoeken een plek in of buiten ons lijf om te laten zien aan jou wat er eigenlijk speelt. Vaak geven we hoofdpijn de 'schuld' van waarom we niet door kunnen maar hoeveel heb je eigenlijk aan je hoofd ? We gaan massaal aan de 'paracetamol' maar welke zorgen (bijvoorbeeld om je kind) heb je eigenlijk aan je hoofd?
Wanneer je leert kijken vanuit jouw echte behoefte en samen met mij als een detective op zoek gaat naar wat jou werkelijk beperkt (overtuigingen, emoties, gevoelens of trauma's) dan zul je ontdekken dat het ongelofelijk eenvoudig is om vrij te komen van fysieke klachten die een emotionele oorsprong hebben.

De methode die jouw leven kan veranderen

eft irene foto

EFT= emotional freedom techniques. Een simpele klop methode om direct stress te verlagen, aan de slag te gaan met trauma's en fysieke of mentale klachten.

Stress, we kennen het allemaal en we hebben er allemaal mee te maken. De ene persoon meer dan de ander maar iedereen weet hoe het voelt als je hartslag omhoog gaat, je adem stokt, spieren zich aanspannen en je het bloedheet krijgt. Het is een essentieel overlevingsmechanisme van ons lichaam, die ons helpt bij direct gevaar.

Stress is niet slecht. Positieve of acute kortdurende stress helpt ons topprestaties te leveren, gefocust te blijven en zorgt voor een scherpere geest. Echter de problemen ontstaan pas wanneer stress chronisch wordt. Op dat moment zijn de eisen die aan jou worden gesteld of die je aan jezelf stelt groter dan wat je aankunt. Het evenwicht tussen spanning en herstel zijn dan uit balans. Wanneer stress langdurig aanhoudt spreken we van chronische stress. Het kan langere tijd, soms wel jaren, duren voordat je de gevolgen ervan merkt.

Ik weet uit ervaring dat moeders lang door hobbelen door hun grote verantwoordelijkheidsgevoel, de vele taken en veelal veel geven aan een ander en te weinig aan zichzelf.
Met EFT neutraliseer en verlicht je de stress respons.

Inmiddels weet ik dat het fundament voor ons stressrespons in ons meest prille begin ligt. Alles wat jouw moeder heeft ervaren heb jij ook ervaren en dat neem je mee. De prenatale tijd (tijd in moeders buik) heeft een belangrijk fundament op jouw gedrag, stress en emotieregulatie.

Daarbij kan je met EFT ook je draagkracht verhogen door bijvoorbeeld je zelfvertrouwen te vergroten. Mentale weerbaarheid is te versterken door gebeurtenissen en overtuigingen uit het verleden, die als trigger kunnen werken in de huidige situatie, aan te pakken. Hierdoor zijn ze geen belasting meer en voel je, je sterker.

EFT helpt ook om moeders hun super-powers te vergroten. Je krijgt de tools in handen om zelf in allerlei situaties de rust te bewaren.

Wat is EFT (Emotional Freedom Techniques)?

Je hebt vast wel eens gehoord van acupunctuur. De inmiddels bekende en erkende therapie die werkt met naaldjes. Met EFT werk je NIET met naaldjes maar met je eigen vingers. Je klopt op bepaalde acupressuur punten en dat werkt razend snel!

EFT combineert westerse kennis met oosterse wijsheid. Door bijvoorbeeld te focussen op een herinnering en tegelijkertijd te kloppen op een aantal acupressuur punten ontkoppel je de emotie van de herinnering. Hierdoor maak je, jezelf vrij van stress die aan de herinnering was gekoppeld. Met als gevolg dat je in een vergelijkbare situatie nieuwe en andere keuzes kunt maken.

Omdat de techniek zo eenvoudig te leren is, kan het worden gebruikt als een zelfhulpmiddel die mensen in staat stelt om actief bij te dragen aan hun eigen bewustwordings- en ontwikkelingsproces.

Tijdens elke workshop wordt door Hetty EFT uitgelegd en aangeleerd.

Het succespercentage van EFT is erg hoog. Deze ligt tussen 80 en 85%.

Dus wil jij af van:

 • stress klachten
 • slecht slapen
 • angsten
 • pijnklachten
 • (bevallings)trauma
 • beperkende overtuigingen
 • onzekerheid
 • en ben je toe aan meer stressvrij moederschap omdat jij je kind zelf ook met EFT kan helpen?

Kies dan voor EFT zodat je :

 • veel beter gaat slapen
 • stress verlaagt
 • grip op angsten krijgt
 • grip op pijn
 • een (bevallings)trauma je niet meer in de weg staat
 • zelfvertrouwen krijgt in werk en privé situaties
 • de regie krijgt over jouw gedachten, emoties en gevoelens.

Wacht niet langer en maak vrijblijvend een afspraak met mij voor een korte intake die volledig GRATIS is.

Een super simpele krachtige methode die jouw leven gegarandeerd veranderd!

Vraag een GRATIS gesprek aan

06 - 1859 4617 WHATS-APP of MAIL naar info@passievoorleven@gmail.com

Ontstress - mama -Coaching voor moeders/vrouwen

 

 • Uitgebreide intake + EFT basis 1,5 uur 150 inclusief BTW
 • Consult EFT coaching: 85 euro p/u inclusief BTW 
 • ​Online training : aanbod volgt.

 

Wat er gebeurt (is) in ons leven kunnen we niet veranderen.
​Onze reactie op gebeurtenissen wél.

Balans-en-Olie-juli

Heb je vragen? Laat het me weten! Ik streef ernaar om je op werkdagen binnen 48 uur antwoord te geven.
(T) 06-18594617
hetty@passievoorleven.nl

Moeder & Kind coaching
GeboorteKRACHT coaching
Vrouw in Balans coaching
-HSP coaching
EFT
In balans met Emotional Freedom Techniques

Passie Voor Leven
Ravelijn 55
7325 NT Apeldoorn
KVK: 71900713
BTW: NL8588.95.511.B.01
NL44 RABO 0333 1487 70